Om Ingbjørgs Pusterom

Ingbjørgs pusterom eies og drives av Ingbjørg Obrestad. Interessen min for mindfulness dukket opp i 2010 da jeg jobbet som nattevakt på SUS, psykiatrisk avdeling for unge voksne. Der fikk jeg muligheten til å gjennomføre et to-måneders instruktørkurs i Mbc (Mindfulness basert mestring av livsvansker) på Dalane DPS i Egersund.

Underveis og etter kurset forstod jeg at mindfulness var utrolig interessant og aktuelt. Tanken og følelsen var KLAR: Dette måtte jeg bare studere videre, slik at jeg på sikt kunne gi andre muligheten til å oppdage tilstedeværelsens betydning for helsen og livets vanlige dager. I veldig mange år har jeg hatt interesse for andre menneskers ve og vel. Men dette toppet alt av metoder jeg hadde lært meg.

Siden jeg var 14 år har jeg jobbet med kunder og tall. Interessen for tall, kunder, service og kundebehandling har vært min viktigste inspirasjon gjennom hele yrkeskarrieren. Jeg hadde i flere år en trygg og god jobb i posten. Samtidig undret jeg meg stort over hvorfor vi oppfører oss som vi gjør og hvordan alt henger sammen. Jeg hadde en brennende lyst til å jobbe mer med mennesker og forsto etter hvert at jeg måtte foreta noen endringer. Disse tankene var starten på Ingbjørgs pusterom.

Nå er jeg aktivt tilstede i eget liv, og bidrar hver dag med å hjelpe andre. I tillegg til å holde dagskurs og enkelttimer har jeg har holdt mange helgekurs og 5-8 ukers kurs de siste årene. Jeg har også holdt foredrag og kurs for bedrifter.

Det å drive Ingbjørgs pusterom er fantastisk givende og engasjerende!

Jeg er medlem i Norsk Forening for oppmerksomt nærvær – www.nfon.no

Utdanningen min innen Mindfulness:

2010  To-måneders kurs i (Mbc) Mindfulness-basert mestring av livsvansker
ved Dalane DPS

2013 Ett-årig grunnkurs i Mindfulness
Co-Create i Oslo ved Ivar Vehler Co-create.no

2015 Ett-årig fordypning i Mindfulness
Mind-act i Oslo ved Ivar Vehler  og  Viggo Johansen   Viggo Johansen og Co-create.no

NØKKELORD:

4 år som veileder i Jæren Industripartner pr. nå.

16 år som terapeut innen pusteterapi, energi og velvære.

Mange års erfaring med meditasjon og 12 år innen mindfulness/oppmerksomhetstrening.

5 år i Helse Stavanger- psykiatrisk avd. der pasienten var i sentrum.

25 år i Posten der jeg har opparbeidet meg rik kompetanse innen opplæring, pedagogikk, ledelse, kundeservice og teamarbeid. 2 år undervisning på Postskolen og 12 år som poststyrer.

6 år med lønn/personalarbeid med fokus på kvalitet og teamarbeid.

10 år med privat omsorg for eldre og uføre.

.

Kontakt meg

Send meg gjerne en e-post om du lurer på noe :)

Not readable? Change text. captcha txt